Адрес: Пловдив, България

Денонощен спешен ключар 24/7

Монтаж и демонтаж на заключващи системи

Извършваме монтаж и демонтаж на заключващи системи и механизми. Когато се извършва монтаж, клиентът трябва да избере вида патрон и брава. Ако той не може, нашите специалисти го насочват към най-добрите варианти, спрямо местоположението на вратата и нейната функция. Примерно, входните врати се нуждаят от много по-специални заключващи механизми спрямо вратата на банята. Нашите специалисти са на разположение и в уикендите и в официалните почивни дни, така че сме на линия при аварийни заключвания.

Ключовете са част от нашето битие от стотици години и най-големият им недостатък винаги е бил, че са просто предмети, които могат да бъдат счупени, прекопирани или изгубени. А както знаем, това обикновено се случва в най-неподходящия момент. За да се подмени обаче една ключалка или цялата брава е нужно известно ниво на опит и подръчни инструменти, като отвертки. Колкото и да не ни се иска да се монтира нова ключалка, понякога е задължително и е въпрос на сигурност. Освен всичко друго, можете да изберете друг цвят брава и да освежите вида на вратата. Естествено, това не е възможно за всички модели брави.

Обикновено монтажът и демонтажът на една заключваща система отнема 20 минути, когато се извършва от специалист. Времето обаче може да варира, спрямо модела на самата врата и състоянието на старата ключалка. Ако тя е прекалено стара е възможно демонтажът да продължи малко по-дълго. Цената също варира спрямо модела на избраната нова ключалка, брава, както и спрямо сложността на задачата. Нашият съвет е да не правите компромис със защитата на дома или имуществото Ви, а да се обадите на специалист, който ще свърши работата безкомпромисно и за нула време.