Адрес: Пловдив, България

Денонощен спешен ключар 24/7

Отключване на врати

Оценявате колко са важни ключарските услуги, когато се заключите извън дома си и не можете да отключите вратата си без ключ. Ние предлагаме отключване на врати, когато сте си забравили ключовете, изгубили сте ги или самата брава е дефектирала. Можете да разчитате на професионализъм, бързина и коректност от наша страна за отключване на жилищни и на търговски помещения. Времето за отключване строго зависи от вида на самият патрон, брава и ключалка.

Ако сте си загубили ключовете е задължително да смените цялата ключалка. Рискът някой да ги намери и да злоупотреби е голям, следователно трябва да бъде избегнат. Ако обаче просто сте се заключили извън жилището ви, то тогава няма нужда от смяна. Нашите специалисти ще отключат вратата и ще можете да си влезете. Те ще дойдат при Вас за 20 минути и ще ви помогнат в неприятната ситуация.

Има варианти, в които ключалките са с много защити и не могат да се отключат без да се наруши целостта на заключващия механизъм. Това се случва и при отключване на дефектирали врати. Тези случаи са специални и редки, в най-общата ситуация, ключарят отключва вратата без да нанася щети по механизма и той не трябва да се сменя. Важно е, да не се опитвате сами да отключите вратата с кламер, фиби или други подръчни средства, защото можете да я повредите и тогава задължително ще трябва да се подмени цялата ключалка. Ние използваме само доказани марки ключалки и ключове, които ще Ви осигурят качество и сигурност. Ние разбираме неотложността и важността на отключването на една заключваща система, затова непрекъснато работим за подобряване на нашите услуги, като предлагаме качествена изработка с качествени брави и ключалки, на добри цени и го правим, дори и в почивните дни.