Адрес: Пловдив, България

Денонощен спешен ключар 24/7

Отключване на МПС

Услугите, които предлагаме са високо качество и са достъпни, като цена. Ние ще се отзовем, когато не можете да отключите колата Ви или ключалката има нужда от ремонт, за да функционира правилно. Ако не можете да отключите Вашия автомобил, ван, камион или джип, защото сте си изгубили ключа или сте го затворили вътре и превозното средство се е самозаключило, ние ще Ви помогнем. Важно е, да не се опитвате да отключите колата с тел или други подобни предмети, защото можете да нарушите целостта на заключващия механизъм. Предлагаме професионално отключване на автомобили, бусове, камиони и джипове. Ние сме коректни и бързи, така че няма да се наложи да чакате дълго време. Ще дойдем при Вас за 20 минути на територията на гр. Пловдив. Ако сте се заключили извън колата и не се намирате в гр. Пловдив, а някъде в околностите, също можете да разчитате на нас.

Много неща могат да се случат, които да повредят ключовете за колата Ви. Никак не е рядкост, хората да ги загубят, забравят, да паднат на място, откъдето не могат да бъдат извадени и други подобни ситуации. В първия момент всеки би си помислил, че това е лош късмет и все на него се случват лоши неща. Истината обаче е, че подобна неприятна случка може да бъде решена за час и не си заслужава да се тревожите.

Друга честа ситуация е самата ключалка на автомобила Ви да се счупи или повреди. Автоключарите могат да помогнат и в тази ситуация, като я поправят или подменят. Случва се и ключовете за колата да заседнат при запалването, това също е работа за добър ключар. Най-важното нещо за всеки автоключар е да може да отвори колата, без да повреди ключалката или вратата. По това ще разпознаете професионалистите, които имат достатъчно опит. Освен това професионалистите работят с най-различни видове ключове, ключалки и превозни средства.