Адрес: Пловдив, България

Денонощен спешен ключар 24/7

Ремонт на заключващи системи

Освен ключар за коли, в гр. Пловдив предлагаме и ремонт на заключващи системи на жилищни помещения. Това е възможно само при определени видове ключалки и брави и то, ако са в добро състояние. Ако една ключалка не може да се ремонтира, тя трябва да се смени с нова. Това се отнася не само за ключалките, ами и за бравите. Ремонтът на различните модели отнема различно време и резервни части, така че времето и цената се определят на място.

Обикновено ключалките са доста издръжливи и не се случва често да трябва да се ремонтират. Ако забележите, че натискайки бравата, тя издава шум, значи, че Ви трябва ключар, който да я погледне. Друг сигнал за проблем може да бъде невръщането на бравата в началната ѝ позиция, след като е натисната. Тези проблеми могат да бъдат лесно решени, като се капнат няколко капки смазочно масло, което да достигне до механичните части на заключващата система. Това масло е много мазно и трябва много да се внимава при употреба.

Сериозен проблем обаче е, ако не можете да отключите или заключите бравата, а използвате правилния ключ. В такава ситуация няма да можете да се справите сами и ще Ви е нужен професионален ключар. Имайте предвид, че понякога поправката на заключващата система може да струва колкото смяната ѝ, така че е по-добре направо да я смените с по-нова. Не правете компромис със сигурността на Вашата собственост, когато забележите проблем, по-добре вземете спешни мерки. Нашите ключари ще дойдат в удобно за Вас време и ще Ви предложат различни варианти за ремонт или подмяна.